top of page

Bestill fiskeferien nå!

Haukedalen i Sunnfjord har i årtider høstet godt av Ørretelva Gaula, som snor seg gjennom dalen med krystallklart brevann fra Jostefonn. Opp i gjennom årene har tusenvis av fiskende sportsfiske entusiaster til familier opplevd den storslåtte naturen.

Haukedalen Fiskeferie tilbyr hele pakken. Her kan du velge å fiske i elva, i Haukedalsvannet eller i fjellvann på Årskogstølen. Valget står mellom elv, vann, hus og hytte.

De besøkende gir ofte tilbakemelding på er hvor avslappende det er i Haukedalen. Med høye fjell på begge sider av dalen blir opplevelsen enda mer storslått. Elva Gaula bruser ut i elveosen og ned i Haukdalsvannet, lyden av elva er berusende i seg selv. 

Det er flere partier i elva som egner seg for fluefiske. Vi har flere stamgjester som kommer igjen årlig for å kose seg i Haukedalen. Som nevnt er naturen storslått! Fra hytta på Årskogstølen 600 meter over havet er det muligheter til å fiske i hele tre fjellvann. Hytta ligger med utsikt og tett opptil Årskogstølvannet. En kort spasertur ned for å fange ørreten. Vi kan tilby Fiskekort, båtutleige, opphold, og overnatting, til svært gunstig pris. Kontakt Haukedalen Fiskeferie for ledige datoer!


Foto: Terje Aarskaug

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page